چراغ سبز ترامپ به ناتو برای سرنگون کردن جت‌های روسی ترامپ: اوکراین می‌تواند همه خاکش را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد دیدار مجدد عراقچی و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نیویورک دیدار گروه الدرز با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران سرویس مخفی آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در نیویورک خنثی کردیم گروسی: بازرسان هسته‌ای در صورت توافق به ایران می‌روند آلمان: حتی پس از اعمال تحریم‌ها، در‌های مذاکره با ایران باز است واکنش حماس به کنفرانس راهکار دو دولتی در نیویورک رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد اردوغان در اجلاس سازمان ملل: منطقی برای توحش اسرائیل وجود ندارد گروسی رسماً نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد روبیو: برخی رهبران جهان برای چند دقیقه دیدن ترامپ التماس می‌کنند! رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل: دوره من عصر طلایی آمریکاست/ به ۷ جنگ پایان دادم هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری ۳ کشور اروپایی از شورای امنیت

توصیه کنعانی به انگلیس و فرانسه درباره احیای برجام

سخنگوی وزارت اموز خارجه در توییتی نوشت:انگلیس و فرانسه به جای آنکه دوشادوش مقصر وضعیت فعلی برجام بایستند، باید به متحدشان فشار بیاورند که تصمیمات لازم را برای یک توافق پایدار و قوی اتخاذ کند. وی افزود: ناکارآمدی تهدید و تحریم پیش از این ثابت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (سه شنبه) ۱۱ مرداد ماه در توئیتی در پی صدور بیانیه توسط نمایندگان ایالات متحده، فرانسه و انگلیس در کنفرانس بازبینی پیمان منع گسترش سلاح اتمی (ان.پی،تی) درباره برنامه هسته‌ای ایران، نوشت: انگلیس و فرانسه به جای آنکه دوشادوش مقصر وضعیت فعلی برجام بایستند، باید به متحدشان فشار بیاورند که تصمیمات لازم را برای یک توافق پایدار و قوی اتخاذ کند. وی افزود: ناکارآمدی تهدید و تحریم پیش از این ثابت شده است.

 نمایندگان آمریکا، فرانسه و انگلیس در این بیانیه با تأکید بر این که ایران هرگز نباید به سلاح اتمی دست پیدا کند، گفتند: «ما به رسیدگی به بحران اشاعه منطقه‌ای در هرجایی که رخ دهد، متعهد هستیم».

سه کشور غربی همچنین ابراز تأسف کردند که علی‌رغم تلاش‌های دیپلماتیک فشرده، ایران هنوز از فرصت احیای اجرای کامل برجام استفاده نکرده استو از ایران درخواست کردند تا، «به اجرای کامل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل بازگرد و فوراً با آژانس در رفع سؤالات مرتبط با مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده احتمالی طبق توافقات پادمانی مورد نیاز ان پی تی همکاری کند».

در این بیانیه در این خصوص آمده است: «سلاح‌های هسته‌ای تا زمانی که وجود دارند، باید در خدمت اهداف دفاعی، جلوگیری از تجاوز و جلوگیری از جنگ باشند. ما کسانی را که از تسلیحات هسته‌ای برای اجبار نظامی، ارعاب و باج خواهی استفاده می‌کنند یا تهدید به استفاده از آن‌ها می‌کنند، محکوم می‌کنیم. چنین اقداماتی عمیقاً خطرناک و مغایر با اهداف NPT و منشور سازمان ملل است».

گفتنی است بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی شب گذشته گفت که امروز دستور راه‌اندازی و تزریق گاز به صدها ماشین سانتریفیوژ از جمله ماشین‌های پیشرفته در راستای اجرای قانون اقدام راهبردی صادر شده و این موضوع قبلا به اطلاع آژانس رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر